OPE_EMIRATES_MARCH19_NL

HET LEVEN IS KEUZES MAKEN, KIES EMIRATES !

Don’t just Fly, Fly better !

Thailand

  • Bangkok434 €*

Maldiven

  • Malé714 €*

Mauritius

  • Sir Seewoosagur Ramgoolam754 €*

Indonesië

  • Denpasar (Bali)624 619 €*

Hoe deze tarieven te vinden?

Verkoopperiode : vanaf 01/04/19 tot 21/04/19

Reisperiode : vanaf 01/03/19 tot 31/12/19

 

*Prijzen zijn BTW inclusief “Vanaf …” voor een heen-en-terug in Economy vanuit Brussel. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Sri Lanka

  • Bandaranaike594 589 €*

Thailand

  • Phuket504 499 €*

Verenigde Arabische Emiraten

  • Dubai409 €*

Indië

  • Jakarta624 609 €*

First Class

Onze First Class in de A380 !? Het is bijna een privévliegtuig. Sluit de privacydeuren en u bevindt zich volledig in uw eigen wereld. Met heerlijk dineren wanneer u wilt, een shower Spa aan boord en de ultieme loungebar op loopafstand. 

Onze First Class in de Boeing 777 !? Maak kennis met de volledig afgesloten First Class Suite. Ervaar de echte luxe van uw eigen privéhotelkamer in de lucht. Innovatieve technologie zoals temperatuurcontrole en stemmingsverlichting, unieke virtuele ramen, en zachte leren stoelen vergelijkbaar met een Mercedes Benz S-Klasse.  

 

Business Class

Onze Business Class in de A380 !? Dit is een nieuwe dimensie in de Business Class. Ontspan in de perfecte leefruimte. Geniet van heerlijk voedsel en tot 4,000 kanalen entertainment, of wandel naar de lounge aan boord.  

Onze Business Class in de Boeing 777 !? Luxe in elke vezel. Maak kennis met onze vernieuwd 777 Business Class-stoel. U kunt volledig languit gaan liggen op de zachte leren stof en genieten van heerlijke maaltijden terwijl u kijkt naar uw favoriete serie op de 23 inch HD TV. 

 

 

Business/First Chauffeur

Emirates biedt zijn Business Class- en First Class-passagiers een speciaal welkom door het aanbieden van chauffeurgestuurde autoservice. Reis naar de luchthaven en Emirates lounge space in de beste omstandigheden wanneer u vertrekt en op uw bestemming aankomt. Deze service wordt aangeboden in meer dan 70 steden over de hele wereld. U kunt online boeken of bij uw reisbureau tot 48 uur voor de vertrektijd.

 Maar we gaan verder! Ontspan in onze Business / First lounge space. Ontspan in onze spa, geniet van een gastronomische maaltijd, werk, organiseer uw vergaderingen of geniet van een cocktail in onze loungebar.